Wennink klein Metaal
Metaal werk op maat

Stalen Meubels / Frames

Wij maken stalen meubels op maat, uw idee is onze uitdaging. Maar ook kunnen wij een speciale meubel voor u ontwerpen. Geen idee is te gek voor ons. Een eigen idee van ons is de monteerbare bartafel, doormiddel van een boutverbinding is deze tafel demontabel en makkelijk te vervoeren & op te bergen.

Stalen Kapstok 

Ook een eigen ontwerp is de stalen kapstok, deze kapstok is compleet gemaakt van staal en heeft een industriële & stoere uitstraling. Met als kapstokhaakjes slotbouten. Het is ook mogelijk om de stalen platen te vervangen door houten delen. Dit geeft ook een mooi effect. Als behandeling is deze kapstok blank gelakt om de stalen kleur te behouden, door de blanke lak roest het niet.

 Stalen Wandkapstok

Deze wandkapstok is in alle afmetingen en modellen leverbaar, ook de houten delen kunnen worden vervangen door een ander houtsoort. (beukenhout op de foto). Op de foto is het frame geschuurd en daarna gelakt, hierdoor krijgt het een stoere uitstraling. Ook is het mogelijk om dit model in de gewenste kleur te laten poedercoaten.

 Poorten & HekwerkenPoort of hekwerk op maat laten maken? Dat kan! Wij komen bij u langs voor het inmeten & uw wensen te bespreken. Als behandeling laten we het hekwerk poedercoaten zodat het niet begint te roesten en het de juiste kleur blijft behouden.

RVS frames & laswerken

Voor al uw RVS werk bent u ook op het juiste adres, wij kunnen frames voor u maken, maar ook RVS schappen en andere producten voor bijvoorbeeld in keukens. De keuze voor RVS is meestal omdat het makkelijk te reinigen is en het natuurlijk niet begint te roesten.